Paardrijlessen

Paardenlief biedt paardrijlessen voor iedereen die wat meer ondersteuning nodig heeft, of ook graag wil werken aan andere leerdoelen. Paardrijlessen bij Paardenlief worden gegeven vanuit een pedagogische visie en met een persoonlijke coaching, afgestemd op de specifieke behoeften van de ruiters.

Er wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling en het versterken van vaardigheden waaraan op dat moment behoefte is. Hierbij kan het gaan om het versterken van weerbaarheid en assertiviteit, grenzen leren kennen en aangeven, meer zelfvertrouwen opbouwen en zelfverzekerder worden.

De paardrijlessen bij Paardenlief zijn zeer geschikt voor deelnemers met een verstandelijke beperking (LVB), Autisme Spectrum Stoornis (ASS), Aandachtstekortstoornis (ADHD) en vele andere beperkingen, maar ook voor mensen die graag beter voor zichzelf willen opkomen of mentaal krachtiger in het leven willen staan.

Om de leerdoelen of competenties duidelijker in beeld te krijgen, of om het zelfbeeld te verduidelijken, kan gebruik gemaakt worden van CREF therapie, waarbij CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Dit kan leiden tot persoonlijke inzichten waarmee nog beter gewerkt kan worden aan de persoonlijke ontwikkeling.


Lijkt het je leuk om ook mee te genieten tijdens de paardrijlessen of dagbesteding bij Paardenlief?

Vul het formulier bij de contactgegevens in en we nemen contact met je op!

Copyright © Paardenlief. Alle rechten voorbehouden