Voor wie?

Paardenlief is er voor iedereen die wil werken aan meer kracht, zelfvertrouwen, zelfredzaamheid of als dagbesteding waarbij persoonlijke leerdoelen ook opgepakt worden.

Iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken in de persoonlijke ontwikkeling, (sociale) vaardigheden wil verbeteren, zelfverzekerder wil worden of behoefte heeft aan specifieke persoonlijke ondersteuning en aandacht, kan dit vinden bij Paardenlief.


Verstandelijke beperkingen staan bij het behalen van persoonlijke leerdoelen niet in de weg, we kijken altijd naar de mogelijkheden en niet naar de problemen of onmogelijkheden. De medewerkers van Paardenlief zijn professionals die zijn opgeleid om te werken met de doelgroepen waarbij verschillende diagnoses aan de orde zijn.

Hierbij valt onder andere te denken aan:


- Autisme Spectrum Stoornissen (ASS)

- Licht Verstandelijke Beperkingen (LVB)

- Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD)

- Hechtingsstoornissen

- Persoonlijkheidsstoornissen (Borderline, Antisociaal, Obsessief Compulsief enz.)

- Emotie stoornissen (Beleven en uiten van gevoelens)

- Gedragsstoornissen of gedragsproblematiek

(Momenteel hebben we deelnemers met zorgindicaties tot en met VG6, dus zowel lichte tot ernstige problematiek)


Samen gaan we kijken welk traject nodig is om het uiteindelijke doel te bereiken en maken we een persoonlijk zorg- of behandelplan dat hierbij ondersteunt.


Zoek je persoonlijke coaching, of wil je graag bepaalde capaciteiten in jezelf verbeteren? Bij Paardenlief gaan we samen met paarden aan de slag om je te laten groeien in je persoonlijke kracht en ontwikkeling: Met paarden bouwen aan kracht en vertrouwen!


Wil je weten of Paardenlief iets voor jou is? Neem gerust contact op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.



Copyright © Paardenlief. Alle rechten voorbehouden